MAD MED

MAD MED JE DOMAĆI PROIZVOD SVETSKOG UKUSA

Mad Med proizvodi se od najkvalitetnijeg domaćeg meda i najkvalitetnijeg organskog bilja i začina.

Naš med je iz Orašca, a naše pčele obilaze Srbiju u potrazi za medonosnim biljem. Biljke koje stavljamo u naš med nabavljamo iz celog sveta: Od Šri Lanke, Kine preko Evrope i Brazila pa sve do Afrike.

Mad Med kao ideju, krajem 2016. godine, osmislila je ekipa mladih pčelara sa željom da očuvaju pčele, sačuvaju prirodu, ali i tradiciju kroz jedan proizvod – proizvod koji bi omogućio ono što, nekada davno, nije moglo ni da se zamisli. A to je da se spoje jedan srpski med i najzdravije organsko bilje koje rastu širom sveta.

Tokom dve godine postojanja stekli smo divne prijatelje i kupce našeg proizvoda koji su nam pomogli da postanemo još bolji. Organizovali smo i podržali nekoliko akcija vezanih za očuvanje prirode, zasadili medonosne biljke po mestima gde ih nije bilo i upoznali veliki broj ljudi koji je spreman da nam se pridruži u borbi koja nam predstoji, a to je očuvanje pčela od nas samih.

I ne samo to.

Rastemo i razvijamo se iz dana u dan.

Mad Med nije proizvod. Mad Med je porodica.

Porodica čiji je med osvojio svet.

Mad Med je nešto drugačiji slatkiš od onih na koje ste navikli.

Pre svega jer Mad Med nije običan med, Mad Med je kombinacija najlepšeg domaćeg meda i raznih organskih začina.

I kao što smo već rekli, naš med je osvojio svet.

A naša porodica je tokom dve godine postojanja dobila nekoliko hiljada članova i prijatelja – heroja koji su se s nama uputili u borbu za život.