MAD MED

Mad Med je proizvod koji je prigodan za svaku priliku. Kombinacije ukusa su takve da mogu da odgovore svakom zahtevu. Kako se naš med pakuje u različite ambalaže, evo par predloga za vase poslovanje: Mad Med kesica sa livadskim medom i cejlonskim cimetom je nešto što će savršeno ići u svaki kafić ili restoran. Vaši čajevi ili limunade će dobiti novu dimenziju ukusa koji će da ponude gostima malo drugačije iskustvo.

slika1

Za vaš hotel imamo pravi luksuz iz prirode. Čokoladice na jastuku su izvikana stvar, vaši gosti zaslužuju nešto što će ih kupiti na prvi zalogaj, malu teglicu čistog hedonizma. Pored izvrsnih soba, smatramo da naša čokoladna teglica (Kakao i kokos) ili neki drugi ukus će biti sitnica koja će kupiti vaše goste. Uz kratku poruku dobrodošlice I prirodne energije koju će im med dati, čvrsto verujem da će vaši gosti još više uživati u boravku.

slika4

Za vase suvenirnice i gift shopove imamo sjajnu drvenu ambalažu sa gravurom grada ili mesta gde se prodaje. Idealan poklon za sve prilike. U kutiju idu 3 ukusa, a pored kutije mogu se i same teglice prodavati, uz paket ruža ili flašu vina. Med je tradicionalan proizvod koji se može uklopiti uz svaku situaciju. Budite originalni!

slika7

Mad Med ekipa je raspoložena i otvorena za sve dogovore. Pošaljite upit na office@madmed.rs i ubacite u svoju ponudu čist luksuz iz prirode. Nadamo se uspešnoj saradnji!