Mad World

Dobrodošli u naš nesvakidašnji svet. 🙂

“Drevni proizvod na moderan način. Jer oni imaju nešto što može da obiđe svet. A to je proizvod. I to ne bilo kakav proizvod. Već najfiniji domaći med u kombinaciji sa egzotičnim ukusima.  “

Danas.rs

DREVNI PROIZVOD NA MODERAN NAČIN

Momci koji su napravili Mad Med ne bi se složili sa tim. Jer oni imaju nešto što može da obiđe svet. A to je proizvod. I to ne bilo kakav proizvod. Već najfiniji domaći med u kombinaciji sa egzotičnim ukusima – drevni proizvod upakovan na moderan način.

– Kada smo pre nekoliko godina došli na ideju da napravimo neku kombinaciju meda kao tradicionalnog, prirodnog proizvoda i raznih drugih ukusa, nismo ni sami pretpostavljali koliko ćemo pažnje kod ljudi privući za prilično kratak vremenski period – izjavio je jedan od pokretača Mad Med ideje i dodao:

– Svi oni koji su prepoznali i podržali ideju su članovi naše velike Mad Med porodice. A vrata za nove članove porodice su širom otvorena.

Od kada je pre skoro dve godine počeo sa radom, Mad Med je učestvovao na mnogobrojnim festivalima, marketima, događajima. I za to vreme usrećio ovim zdravim i egzotičnim slatkišima više hiljada ljudi.

Ali tu nije kraj.

Ceo članak pročitajte na Danas.rs.

MAD MED COLLABORATIONS

MAD MED AROUND THE WORLD

Mad Med u Kini

Mad Med u Americi

Mad Med u Izraelu

SAVE THE BEES