MAD MED

Mad Svet

Dobrodošli u naš nesvakidašnji svet.

“Drevni proizvod na moderan način. Jer oni imaju nešto što može da obiđe svet. A to je proizvod. I to ne bilo kakav proizvod. Već najfiniji domaći med u kombinaciji sa egzotičnim ukusima. “

DANAS.RS

DREVNI PROIZVOD NA MODERAN NAČIN

Momci koji su napravili Mad Med ne bi se složili sa tim. Jer oni imaju nešto što može da obiđe svet. A to je proizvod. I to ne bilo kakav proizvod. Već najfiniji domaći med u kombinaciji sa egzotičnim ukusima – drevni proizvod upakovan na moderan način.

Kada smo pre nekoliko godina došli na ideju da napravimo neku kombinaciju meda kao tradicionalnog, prirodnog proizvoda i raznih drugih ukusa, nismo ni sami pretpostavljali koliko ćemo pažnje kod ljudi privući za prilično kratak vremenski period – izjavio je jedan od pokretača Mad Med ideje i dodao:

Svi oni koji su prepoznali i podržali ideju su članovi naše velike Mad Med porodice. A vrata za nove članove porodice su širom otvorena.

Od kada je pre skoro dve godine počeo sa radom, Mad Med je učestvovao na mnogobrojnim festivalima, marketima, događajima. I za to vreme usrećio ovim zdravim i egzotičnim slatkišima više hiljada ljudi.

Ali tu nije kraj.

Ceo članak pročitajte na
Danas.rs.

MAD MED SARADNJA

slika1 slika2 slika3 slika4 slika5

MAD MED OKO SVETA

slika9

Mad Med u Kini

slika6 slika7

Mad Med u Americi

slika8

Mad Med u Izraelu

MAD MED SARADNJA

slika1 slika2 slika3 slika4 slika5

MAD MED OKO SVETA

slika9

Mad Med u Kini

slika6 slika7

Mad Med u Americi

slika8

Mad Med u Izraelu