MAD MED JE DOMAĆI PROIZVOD SVETSKOG UKUSA


Mad Med proizvodi se od najkvalitetnijeg domaćeg meda i organskog bilja i začina. Naš med je iz Orašca, centralne Srbije, a naše pčele obilaze Srbiju u potrazi za medonosnim biljem. Biljke koje stavljamo u naš med nabavljamo iz celog sveta: Od Šri Lanke, Kine preko Evrope i Brazila pa sve do Afrike.Početak


Mad Med kao ideju, krajem 2016. godine, osmislila je ekipa mladih pčelara sa željom da očuvaju pčele, sačuvaju prirodu, ali i tradiciju kroz jedan proizvod – med. Kako se u Srbiji godišnje pojede malo meda po glavi stanovnika, tako smo shvatili da moramo svetu ponuditi nešto novo. Kombinaciju meda i ludih začina.

Misija


Tokom dve godine postojanja stekli smo divne prijatelje i kupce našeg proizvoda koji su nam pomogli da postanemo još bolji. Oformili smo pčelinjak sa preko 100 košnica, imali nekoliko akcija vezanih za očuvanje pčela, a isto tako smo po ugledu na svetske gradove postavili prve košnice po beogradskim krovovima.


Mad Med Int doo je društveno odgovorna firma, za ove dve godine podržali smo nekoliko humanitarnih akcija, bili uz najmlađe sportiste na kampovima a naša porodica je tokom dve godine postojanja dobila nekoliko hiljada članova i prijatelja.


Ukusi


U ponudi imamo sledeće nesvakidašnje ukuse:


NoGmo Coco – kombinacija suncokretovog meda, kakaa i kokosa

Jungle Weed – suncokretov med i organska moringa

Indonesian dream – suncokretov med i cejlonski cimet

Mint – suncokretov med, nana i đumbir

Forest – domaći šumski med

Accacia – Bagremov med