Mad Med ekipa je raspoložena za saradnju sa celim svetom.


Naš proizvod je prigodan za svaku priliku. Domaći med koji koristimo je visokog kvaliteta, a analize su rađene po najvišim EU standardima. Ceo proces pakovanja je rađen po HACCP standardu.


Kako se Mad Med pakuje u različite ambalaže, imamo da ponudimo sledeće proizvode:


Mad Med livadski med i cejlonski cimet, 16gr


Naša kesica je nešto što će savršeno ići u svaki kafić ili restoran. Vaši čajevi ili ceđeni sokovi će dobiti novu dimenziju ukusa koji će da ponude gostima malo drugačije iskustvo.


Mad Med teglica, 35gr


Za vaš hotel imamo pravi luksuz iz prirode. Čokoladice na jastuku su izvikana stvar, vaši gosti zaslužuju nešto što će ih kupiti na prvi zalogaj, malu teglicu čistog hedonizma. Pored izvrsnih soba, smatramo da će naša čokoladna teglica (Kakao i kokos) ili neki drugi ukus. biti sitnica koja će kupiti Vaše goste. Uz kratku poruku dobrodošlice na teglici I prirodne energije koju će im med dati, čvrsto verujemo da će vaši gosti još više uživati u boravku.


Drvena kutija, 3x60gr


Za Vašu suvenirnicu i gift shop imamo sjajnu drvenu ambalažu sa gravurom grada ili mesta gde se prodaje. U kutiju idu 3 ukusa po izboru. Idealan poklon za sve prilike. Med je tradicionalan proizvod koji se može uklopiti uz svaku situaciju. Budite originalni!


Teglica 60gr


Naše heksagonalne teglice su idealne da upotpune Vaš trenutak, pa tako savršeno pristaju uz flašu vina ili buket cveća. Želite da poklonite nešto Vašim zaposlenima? Mad Med teglica je pravi izbor!


Teglica 230gr


Sjajan proizvod za prodavnice zdrave hrane.


Mad Med ekipa je raspoložena i otvorena za sve dogovore. Pošaljite upit na office@madmed.rs i ubacite u svoju ponudu čist luksuz iz prirode. Nadamo se uspešnoj saradnji!