Mad Med ekipa je raspoložena za saradnju sa celim svetom. Naše su teglice već našle put do udaljenih delova planete. Mešavine koje pravimo pakujemo u različite ambalaže, a na vama je da odaberete koja vam odgovara najviše.

Kesice sa livadskim medom

Naše kesice najmanji su i najslađi zalogaji Mad Meda. Mešavina livadskog meda, cejlonskog cimeta ili đumbira savršeno ide uz čajeve, sokove, kafe ili salate. Pružamo i mogućnost brendiranja vaših kesica. Obradujte goste svog kafića ili restorana. U dogovoru sa vama, kesice su u pakovanjima od 10g, 12g, 14g ili 16g.

Teglice 35gr

Za vaše apartmane i sobe imamo pravi luksuz iz prirode. Čokoladice na jastuku su već viđene, vaši gosti zaslužuju nešto što ce ih kupiti na prvi zalogaj, malu teglicu čistog hedonizma. Pored izvrsnih soba, mala teglica meda je sitnica koja ce kupiti vaše goste. Uz kratku poruku dobrodošlice i I prirodne energije koju ce im domaći med dati, čvrsto verujemo da ce vaši gosti još više uživati u boravku.

Teglice 60gr

Naše heksagonalne teglice idealne su da upotpune vaš trenutak, pa tako savršeno idu uz flašu vina ili buket cveća. Želite da poklonite nešto vašim zaposlenima? Mad Med teglica je pravi izbor!

p.s. Jedno venčanje je oduševilo goste ovim poklonom ;)

Poklon kutije

Za sve vaše proslave i važne događaje! Kutije za sve prilike. Da li je u pitanju slava ili rođendan, naša Lux kutija sa 2 ukusa po izboru je idealan poklon. Za proslavu vaše firme, drvena Retro kutija sa graviranjem je odličan izbor. Tu smo za sve informacije.

Mad Med ukusi već su uveliko poznati, ali nije na odmet da se prisetimo zajedno:


Mad Med NoGmo Coco - Suncokretov med kakao i kokos

Mad Med Indonesian Dream - Suncokretov med i cejlonski cimet

Mad Med Mint - Suncokretov med, ekstrakt nane i đumbir

Mad Med Jungle Weed - Suncokretov med i moringa

Mad Med Acacia - Begremov med

Mad Med Forest - Medljikovac