MAD MED BUSINESS

Otvoreni smo za različite vrste saradnje. Iako ljubomorno čuvamo originalnu recepturu našeg prirodnog meda, postoji mogućnost redizajna samog pakovanja. Odlučite se za jedinstven poklon, pogodan za svaku priliku!
jela-teglica

Postanite deo našeg tima

We are inviting all the shops, markets, health food stores, and catering facilities To contact us through phone or mail address. We are very open and flexible for cooperation. You can contact us even if you’re not from Serbia – we have many associates throughout Europe. Include in your offer this unique honey product.

Korporativni pokloni

Poklonite svojim zaposlenima ili poslovnim partnerima unikatan,a zdrav poklon! 

Sarađujemo sa kompanijama u Srbiji, ali i širom Evrope. 

Neka Vas klijenti upamte kao kompaniju koja brine o zdravlju i dobrobiti svojih zaposlenih i saradnika. Naravno, postoji mogućnost modifikacije i redizajna pakovanja.

Najbolje je da povodom dogovora kontaktirate sa nama tokom leta i jeseni, kada ima najviše meda. Kako nam je kvalitet uvek ispred kvantiteta, ne sklapamo ovakve vrste dogovora ukoliko u datom trenutku nemamo dovoljno najfinijeg meda. 

Brendiranje

Nudimo i opciju brendiranja. Možemo da brendiramo celu teglicu po Vašem ukusu, ili samo jedan njen deo. Pored toga, može se navesti simbolična poruka Vašim saradnicima, ili sve drugo što Vam padne na um.

Mogućnosti su beskonačne – od štampe do graviranja drvenih kutijica sa Vašim logom. 

Packaging

Naše jedinstvene teglice heksagonskog oblika mogu biti različitih dimenzija. Na Vama je samo da odaberete veličinu. 

Pored toga, nudimo i različite kutije i poklon-pakete sa medenim teglicama.

Poklon Kutije

U ponudi imamo unikatne drvene poklon-kutije sa gravurom po želji. Sjajan su dodatak asortimanu suvenirnicama i gift shopovima.

 

U ponudi su i Lux pakovanja meda. Čine ih dve teglice od po 230 g meda po Vašem izboru.

Ukusi

Pored tradicionalnog meda, pripremili smo i pregršt hedonističkih kombinacija meda i začina. 

Ukuse za poklon-pakovanja možete birati sami. Naravno, izbor uvek možete prepustiti i nama.

indonesian-dream

INDONESIAN DREAM

Cejlonski cimet je nezamenljiv u borbi protiv dijabetesa tipa 2, jer reguliše nivo šećera u krvi.

Insulin je, inače, ključni hormon u regulaciji funkcionisanja metabolizma, i jedan od najvažnijih za transport šećera iz krvotoka u ćelije.  

Različite studije sprovedene širom SAD-a, Japana i Australije pokazale su da med i cimet u kombinaciji uspešno regenerišu organizam i povećavaju njegovu otpornost na negativne spoljašnje uticaje. Najnovija istraživanja čak pokazuju da ova mešavina znatno produžava ljudski vek. 

mint

mINT

Đumbir je poznat lek za umirenje stomaka i regulaciju gorušice, dok u kombinaciji sa medom povećava broj leukocita (belih krvnih zrnaca) u organizmu. Pored toga, odličan je antioksidans, antiseptik i antispazmolitik. Između ostalog, podstiče aktivnost štitne žlezde i pozitivno utiče na fizičke i mentalne funkcije organizma uopšte. Pored laksativnih svojstava, ublažava reumatske i bubrežne bolove, snižava arterijski pritisak i isceljuje jetru. 

Koristi se i u lečenju disajnih puteva, kašlja, bronhijalne astme i upale pluća. Povećava aktivnost štitaste žlezde, a pokazao se kao efikasan i u borbi protiv dijabetesa. 

Važno je napomenuti da primena đumbira u lekovite svrhe nije dozvoljena pacijentima koji boluju od čira na želucu i dvanaestopalačnom crevu.

Menta je dragocena u borbi protiv nadimanja i loše probave. U tradicionalnoj medicini, najviše se upotrebljava kod želudačnih i disajnih problema. 

acacia

ACACIA

Acacia honey – Compared to other sorts of honey Acacia honey has a very bright color, almost transparent. It’s very mild and sweet, with a delicate aroma. Because of high fructose, It needs more time to crystallize, and with it, it stays longer in the liquid state. It contains vitamins and minerals, like vitamin C and magnesium.

KONTAKT