Korporativna Saradnja

Otvoreni smo za različite vrste saradnje. Iako ljubomorno čuvamo originalnu recepturu našeg prirodnog meda, postoji mogućnost redizajna samog pakovanja. Odlučite se za jedinstven poklon, pogodan za svaku priliku!
jela-teglica

Postanite deo našeg tima

Pozivamo sve ugostiteljske objekte, markete, prodavnice zdrave hrane, i slično, koji su zainteresovani za saradnju, da nam se jave putem mejla ili telefona. Kod nas nema minimalnih narudžbina, vrlo smo fleksibilni i otvoreni za saradnju. Javite nam se i ukoliko niste u Srbiji – imamo saradnike širom Evrope. Uvrstite u svoj asortiman i jedinstvene prirodne medne proizvode!

Korporativni pokloni

Poklonite svojim zaposlenima ili poslovnim partnerima unikatan,a zdrav poklon! 

Sarađujemo sa kompanijama u Srbiji, ali i širom Evrope. 

Neka Vas klijenti upamte kao kompaniju koja brine o zdravlju i dobrobiti svojih zaposlenih i saradnika. Naravno, postoji mogućnost modifikacije i redizajna pakovanja.

Najbolje je da povodom dogovora kontaktirate sa nama tokom leta i jeseni, kada ima najviše meda. Kako nam je kvalitet uvek ispred kvantiteta, ne sklapamo ovakve vrste dogovora ukoliko u datom trenutku nemamo dovoljno najfinijeg meda. 

Brendiranje

Nudimo i opciju brendiranja. Možemo da brendiramo celu teglicu po Vašem ukusu, ili samo jedan njen deo. Pored toga, može se navesti simbolična poruka Vašim saradnicima, ili sve drugo što Vam padne na um.

Mogućnosti su beskonačne – od štampe do graviranja drvenih kutijica sa Vašim logom. 

Pakovanja

Naše jedinstvene teglice heksagonskog oblika mogu biti različitih dimenzija. Na Vama je samo da odaberete veličinu. 

Pored toga, nudimo i različite kutije i poklon-pakete sa medenim teglicama.

Poklon Kutije

U ponudi imamo unikatne drvene poklon-kutije sa gravurom po želji. Sjajan su dodatak asortimanu suvenirnicama i gift shopovima. U ponudi su i Lux pakovanja meda. Čine ih dve teglice od po 230 g meda po Vašem izboru.

Ukusi

Pored tradicionalnog meda, pripremili smo i pregršt hedonističkih kombinacija meda i začina. 

Ukuse za poklon-pakovanja možete birati sami. Naravno, izbor uvek možete prepustiti i nama.

indonesian-dream

INDONESIAN DREAM

Kombinacija meda I cejlonskog cimeta – zasebno I med I cejlonski cimet imaju pregrst sdravstvenih benifita, a zajedno jos vise. Njihova kombinacija pomaže kod srčanih bolesti, povisenog holasterola I triglicerida, visokog krvnog pritiska, dok je njen sam ukus dobro poznat u ljudskoj kulturi. Svaki zalogaj će vas pozivati da uzmete jos jedan.

mint

mINT

Kombinacija meda nane I đumbira- će vas očarati. Prilikom svake konzumacije cete osetiti eksploziju čula, kao prvog puta kada ste probali ovu kombinaciju. Slatkoća meda I osvežavajuce nana čine da pomislite kako ne može bolje od toga, ali samo dok ne osetite efekat đumbira koji dolazi kasnije. Tada shvatate da uvek moze bolje.

acacia

ACACIA

Bagremov med –  u poređenju sa ostalim vrstama meda, bagremov med je jako svelte boje, gotovo proziran. Blag je I sladak, sa delikatnom aromom. Zbog povisene fruktoze u sebi potrebno mu je vise vremena da se kristališe I samim tim ostaje duze u tečnom stanju. U sebi sadrzi vitamin I minerale, poput vitamin C I magnezijuma. 

KONTAKT

0
VAŠA KORPA
  • No products in the cart.