by david

No posts found!

No posts found!

  • 800,00 рсд

    Belgrade Autumn - med sa kraja sezone. Ako smemo da izaberemo favorita, onda je to definitvno ovaj med. Jak kao i Dunav uz kojeg pčele skupljaju medljiku. Karakterističan, zdrav i ne tako sladak med. Sigurno ukus koji vas neće ostaviti ravnodušnim. Med sa 2 zlatne medalje, sa jednog domaćeg i jednog inostranog takmičenja! Od svake teglice odvajamo 200din za ozelenjavanje Zone Silosa Beograd -podrži projekat - kupi teglicu!

  • 800,00 рсд

    Belgrade Summer - naša letnja varijanta. Drvoredi lipe po Dorćolu, cvetovi sa hiljada stabala na Kalemegdanu i nektar iz biljaka koje pripadaju familiji Ruža su sastavni deo našeg cvetnog -letnjeg meda! Od svake teglice odvajamo 200din za ozelenjavanje Zone Silosa Beograd -podrži projekat - kupi teglicu!

  • 800,00 рсд

    Da li znate da su pčele intenzivno posećivale Botaničku baštu i skupljale nektar sa neverovatnih cvetova te napravile med koji je postao omiljen i deci i odraslima. Probajte i uverite se zašto. Od svake teglice odvajamo 200din za ozelenjavanje Zone Silosa Beograd -podrži projekat - kupi teglicu!

0
VAŠA KORPA
  • No products in the cart.