O nama

Mad Med je ljubav


Od ideje do realizacije, od vrednog danonoćnog rada do slatkih preporuka koje čujete od svih onih koji su probali naš med. Ovo je tek početak, medena ekipa sprema razna iznenađenja u narednom periodu

Kada smo prvi put došli na ovu ideju, niko od nas nije očekivao da ćemo za tako kratak vremenski period od svega nekoliko godina, da osvojimo srca na hiljade ljudi, onih koji su sa nama od početka, ali i onih koji su se na našem medenom putovanju pridružili naknadno. Učestvovali smo i predstavljali svoju ideju na više desetina sajmova, festivala, podržali smo nekoliko humanitarnih akcija, sadili smo medonosne biljke kako bismo pomogli pčelama i, pre svega, nismo odustajali od svog cilja. A rezultat je očigledan. I ukusan, pre svega

Mad Med obišao je Aziju, Afriku, Evropu i Ameriku, vole ga ljudi sa svih kontinenata, i radnici na pirinčanim poljima i astronauti i lekari i učitelji, i deca i odrasli. Mad Med vole svi.

Da li ste znali da se u Starom Egiptu porez plaćao u medu, ali i u srednjevekovnoj Evropi? Nisu sve pčele medonosne, ali pčele proizvode med već milionima godina. Na Kritu su pronađene glinene košnice od 3400 godina pre nove ere.

Mad Med je ljubav. U narednom periodu spremamo razna iznenađenja širom sveta, a svi koji žele da nam se pridruže na tom slatkom putu su dobrodošli.


Mad Med je porodica


Naš glavni pčelinjak je u Orašcu, za sada imamo preko 100 košnica, a biće ih još. Uvek smo otvoreni za sve vrste saradnja, naročito ako je za dobrobit očuvanja životne sredine i boljeg sutra za nas i našu decu.

Mad Med porodica svakim danom sve je brojnija i brojnija, a novi članovi su uvek dobrodošli. Kažu da nijedan pojedinac ne može sam da promeni svet, ali svi zajedno, kao porodica, možemo da uradimo mnogo toga. Zasadite drvo, pomozite pčelama. Bez pčela nema ni ljudi. Volimo jedni druge, uradimo nešto dobro već danas.